HTML

Mama vegyel fel!

2012.09.19. 16:48 jedilovag22

Amiota leteznek pszichologusok, mintha mindenki feljogositva erezne magat, hogy neha lehet depresszios, sajnaltathatja magat, lehetnek fobiai, kezeltetheti magat, kerhet kivulrol segitseget. Kulonoskepp akkor maradnak kevesen, amikor valami igazolt hianyzasunk lehet a tudatossagtol, mint pl gyerekszuletes, rossz ido, fajdalmak. Kivulrol varunk segitseget, pedig senki se tud segiteni. Mindannyian varjuk felnottkent is, hogy ilyenkor valaki felvegyen es cipeljen a hatan, nyalogasson minket, mint egy macskaanya siro kolyket. A stresszhelyzeteket felhasznaljuk, h ne kelljen belulrol fakadoan jol ereznunk magunkat, hanem mintegy atadjuk ezt a feladatot masnak. Ha nem tud segiteni, akkor meg bena, odasietunk mashoz.

Tesom idezte nemreg:

"Ne állj ellen a fájdalomnak! Add meg magad a bánatnak, a kétségbeesésnek, a félelemnek, a magánynak, a szenvedés bármely formájának. Légy szemtanúja anélkül, hogy minősítenéd!
Engedd ott lenni! Öleld át! Aztán lásd, ahogyan az elfogadás csodája a szenvedést mélységes békévé alakítja. " -Eckhart Tolle

Ha eddig sikerult is mindig valakinek atpasszolni es nyalintasokat kicsikarni, a halal bardojat tuti egyedul fogjuk vegigcsinalni.

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása