HTML

Szulok napjara

2013.02.24. 00:55 jedilovag22

A legjobb Anyanak es Apanak!  Koszonom, hogy elhetem azt aki vagyok! Csinalhatom azt, amit szeretek es megis elfogadtok. Nincs elvaras es buntetes. Ez az igazi szabadsag. Ettol vagyok optimista es boldog! :) 

Szólj hozzá!

Akarom!

2013.02.24. 00:19 jedilovag22

Honnan jon az orom? Gyermekunkbol, ferjunkbol, hobbinkbol, testunkbol?

Mihelyst megprobaljuk megragadni, hogy mi az allando oromforrasunk, elillan. Bebizonyitja, hogy nem kimerithetetlen, allando.

Azert hazasodunk azert szulunk gyereket es azert szenvedunk egy konditeremben, hogy kesobb majd oromunket leljuk benne? Magat a folyamatot meg nem is szeretjuk? Szenvedunk, hogy majd jo legyen? Vegigszenvedunk egy terhesseget, hogy majd megkaphassuk Ot, a nagy oromteremtot? Aki majd megvaltoztatja, bearanyozza az eletunket? Penzt gyujtunk, kolcsont veszunk fel, hosszasan szervezgetunk, kinlodunk, veszekszunk, hogy aztan alairjunk egy papirt es azt mondhassuk van egy ferjem? Mindent azert csinalunk, azert turunk, hogy aztan valamit megszerezzunk? Egy gyereket, egy ferjet egy szep testet? Azert gurizunk, hogy aztan legyen penzunk?

Minden csak egotaplalas. Gyotrodes egy tavolabbi joert. 

A kisbabak azert kezdenek el mozogni, azert huzodzkodnak, azert tesznek millio apro kis lepest mert elvettek toluk azt a szabadsagot es megkaptak azt a szenvedest, ami a mehen belul mashogy volt. Forognak, mert elvettek toluk a forgast. Keresnek, mert fajdalom van a foginyukben es kezdenek ehesek lenni. Azert ul, hogy kenyelmesebben, konyebben tudja megvizsgalni a targyakat... Megszuletunk egy fajdalommal, vaggyal, hogy megint minden olyan legyen, mint a paradicsomban es egesz eletunket ez a Vagy vezerli. Egy fajdalmas bortonnel, hiannyal szuletunk es ennek csillapitasa, kiszabadulasa az egesz letunk celja. 

Az egesz bolygo tele van A LETEZES AKARATAVAL. Az AKARATTAL.

Ahol tud megjelenik, olyan formaban ahogy csak bir. 

Mi van az akaraton tul, amikor leszarjuk az akarasunkat? A halal. Az ego halala.

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása