HTML

amikor már nem siimogatnak

2011.05.13. 23:16 jedilovag22

a nyugodt kellemes érzés után elkezdődik a belülről fesziités. Amikor legyőz az, amit beléd raktak. Hirtelen felébred és elkezdi nyomni magát kifelé. Izmaid megfeszülnek, szemeid kipattannak, arcod siirásba torzul, éles felsóhajtás és érzed megint ott van. Az idő múlásának tudata. Nincs visszaút, iigy alakult. Sose fogod megtudni, h történhetett volna-e máshogy. Elrontottál valamit? Mit kell, hogy ebből tanulj? A nem ragaszkodást: Elengedést? A türelmet, a szótlanságot?  Hányszor kell még ezt átélnem? Fáradok. Az évek csak úgy peregnek. Mindig ugyanaz a bevásárlólista kerül a kukába és mindig ugyanazok a gondolatok a papiirra. Unom már. Kiszállnék, vagy visszamennék az időbe, hogy újra átélhessem a jót, amit kaptam. A jövőtől félek, állandóság van benne, mégpedig, h mindig minden el fog múlni. A változás iirtóztat. Csontjaimban fáj. Ettől öregszem, a sorozatos kis elmúlásoktól. Ha megszoknám végre elmúlnék én is. "Csak múlna(ék) már el, nem is én vagyok ez már."

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://keljfeltejfel.blog.hu/api/trackback/id/tr902902185

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Horgas Béla - KÜLÖNÖS 2011.05.14. 09:50:21

Valóban különös-e vagy az öregedéssel járó automatizmusok egyike,nem tudom,mostanában újra meg újra fölbukkan még emlékezetnek sem mondható belső áramlásaimbanegy tizenhárom-tizennégy éves fiú,arca és hangja, fejtartása, profilból(valami sildes, fekete...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása