HTML

legkisebb közös többszörös

2011.06.14. 14:11 jedilovag22

Egyéniségek vagyunk, nem vagyunk alapok. Gondoljuk, miközben borotválkozunk, fogszabályzózunk, nyelvünket jól betanult közhelyekkel tornáztatjuk, illemtant tanulunk, hogy mégiscsak ugyanolyanok legyünk, mint a többi. Tollainkat (barátainkat) tépkedjük ki, nehogy más fajhoz tartozónak higgyenek kacsatársaink.

Van egy legkisebb közös többszörös, minden szám/lény osztója. Senki se kételkedik benne, hogy az jó-e. Betanult megiitélési formák. Begyakorolt különbségtételek jó és rossz között. Ha megkérdőjelezed.... "Hülye vagy? Hogy a francba ne lenne helyes, igaz, jó, követendő? Máglyára veled te deviáns buzi! Használj fogkrémet, mondd hogy "egészségedre" ha valaki tüsszent, légy igényes... Hisz ez a jó, Kispista meg a nagyanyáink is megmondták, ez a megszokott, tehát jó."... hangzik válaszul, igazán átgondolt, saját látásmód...

 

Hülye kis síneken mozog mindenki és beszarik ha lába alá néz. Úristen, lépjek le róla? Menjek egyedül? Mit fognak szólni a többiek???

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://keljfeltejfel.blog.hu/api/trackback/id/tr62983182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása