HTML

Fejlődni?

2011.06.03. 23:42 jedilovag22

   A kérdés várható volt. Minek mentem bele? Csak jött, megtörtént. Minden. A találkozás, az érzés. Egyre jobban sodródom bele, de mindezt tudom. Talán ebben más, mint a többi, hogy tudom mi történik körülöttem. Nem mondom, hogy csak jó. Várakozást szül. Mindig többet és többet akar az ember. Szenvedéllyé válik. Ellen kéne állni? Látom a buktatókat. Semmit se tehetünk, minden megtörténik. Azért vagyok felelős, hogy hogyan élem meg. Most jól. Élvezem. Izgalommal tölt el és melegséggel, bár szétszórtabbá tesz, instabilabbá. Úgy érzem magam, mint egy fa, amit fúj a szél. Csillognak a levelek, ágai kecsesen meghajlanak, de majd meglátjuk mennyi marad belőle. Nem állhatok ellen neki, hisz jó. Siimogat.

 

Bár még mindig az egész élet csodás, de még jobban ég a vihartól. Lángját belül érzem a sziivemben. Megállás nélkül hajtja testem és értelmem hiába szabadulna, nem tud, egyre inkább bezárja.

 

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://keljfeltejfel.blog.hu/api/trackback/id/tr62955508

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Valachi Anna | AMI MEGÉRINT - RÓLUNK SZÓL 2011.06.04. 08:47:28

Mit gondolsz: miért sír ez a kislány? Mitől olyan kétségbeesett? Miért öleli olyan szorosan a verdeső állatot, mintha soha többé nem akarná elengedni? Félti valamitől kedvenc szárnyasát, vagy inkább kapaszkodik belé? Melyiküknek van nagyobb szüksége a ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása